Busstransporter

Vi har flera fina Scaniabussar som vi använder vid våra busstransporter. De är utrustade för er bekvämlighet och tillsammans med våra erfarna och serviceinriktade chaufförer blir resan ett avkopplande nöje med en trygg och säker slutdestination.

Scania Irizar I6

Denna buss är en riktig Gran Turismo, den tar upp till 50 passagerare. Vi kallar den för en funktionell skönhet. Irizar är utrustad och utformad för att din resa ska bli en rent nöje, varje gång!

Givare i hela bussen övervakar hela tiden temperaturen och luftfuktigheten så att komfortnivåerna kan anpassas. Hela luftvolymen byts ut mot friskluft med rätt temperatur var sextionde sekund.

Den är mycket tyst. Ljudnivåerna inne i bussen är lägre än i de flesta lyxbilar.

Vi har även en specialbyggd ramp så att vi kan emot funktionshindrade personer och köra dem med bästa komfort.

Scania Touring

Vi har två fina Scania Touring bussar som kan ta 54 st respektive 57 st passagerare. Scania och Higer har gått samman i ett unikt samarbete och skapat denna vackra och funktionella buss. Alla passagerare är olika och har olika behov. Scania Touring har en snygg och smart design som tillgodoser era förväntningar och ger er en säker och behaglig reseupplevelse.

Volkswagen Crafter

Våra 3 st Volkswagen Crafter Kombi kan ta 11 st, 16 st och 17 st passagerare. Perfekta när ni är för många för en vanlig bil men för få för att fylla ut en hel buss.