Boka minibuss Stockholm

Boka minibuss i Stockholm

Smidig och pålitlig service

Att hyra och boka en minibuss i Stockholm genom oss är enkelt och smidigt. Ta direktkontakt med oss eller boka online, så ser våra chaufförer till att ge dig en trygg och säker resa i vår minibuss.

Vi riktar oss till både företagare, föreningar och privatpersoner som vill åka i ett fordon som både är fint, välfungerande och väl anpassat efter just era behov. En minibuss är perfekt att hyra för både kortare och längre sträckor, när man vill kunna åka tillsammans.

Att hyra en minibuss i Stockholm

Ett vanligt problem när man vill boka en resa, är att man är för få personer för en personbil, men för många för att fylla en stor vanlig buss.

Oavsett tillställning eller tillfälle ser vi till att hitta en lösning för just er. En minibuss är ett perfekt alternativ för er som är i behov av en resa som storleksmässigt ligger mellan personbil och buss. Hos oss på SÖ Buss har ni möjlighet att hyra en MAN minibuss med plats för upp till 16 gäster.
Chaufför ingår alltid.

Boka minibuss

08-550 175 10

Vill du anlita oss?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

    Vill du hyra minibuss med en chaufför i Stockholm?

    Hos oss kan du boka en minibuss i Stockholm och dessutom få med en kunnig och erfaren chaufför. Alla våra chaufförer arbetar dagligen med hög kvalitet, både när det kommer till körningen och till servicen.

    Vi är noggranna med att alla ska kunna känna sig trygga och säkra med oss, och säkerhet i trafiken är alltid prio nummer ett för oss.

    Varmt välkommen att höra av dig till oss om du undrar över någonting kring våra minibussar, eller om vårt företag i övrigt. Vi svarar alltid så snart vi kan!

    Boka minibuss i Stockholm