Hyra buss Stockholm

Hyra buss i Stockholm

Behöver du hyra en buss i Stockholm?

Då har du hittat helt rätt! Här hos oss på SÖ Buss, hjälper vi dig när du behöver boka buss inför en resa, ett event eller någon annan tillställning.
Att resa gemensamt i buss är inte bara kostnadseffektivt, det är även mer miljövänligt än att åka i separata bilar.

Många upplever att det kan vara svårt att veta vart man ska vända sig när man vill hyra buss i Stockholm med omnejd, men vi är ett företag som med många års erfarenhet vet att alla kunder har olika behov. Vi har moderna och bekväma bussar som uppskattas mycket av våra befintliga kunder.

I nuläget har vi tre Scaniabussar här på SÖ Buss, med plats för upp till 57 gäster ombord. Alla bussarna är såklart utrustade med både alkolås, bälten, toalett, guidestol och mikrofon.

Vi har noggrant valt ut de bussar vi har för att nå upp till våra kunders förväntningar, och är mycket stolta över de fordon som företaget har idag.

Kontakta oss direkt eller skicka förfrågan online så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert sällskap.

Vill du anlita oss?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  bussbolag i Stockholm

  Hyra buss med chaufför

  Förutom att våra bussar är noggrant utvalda för att ge våra kunder den bästa bekvämligheten och säkerheten, får ni alltid med en duktig och professionell chaufför. Våra chaufförer har god körvana och har vad som krävs för att kunna ge er en trygg och säker bussresa.

  Kundservice är en stor och viktig del av SÖ Buss, och alla som arbetar hos oss ser till att göra det med stort kundfokus. Chaufförerna brinner för att göra sina gäster nöjda med en trygg och säker körning.

  Vi tillgodoser de önskemål ni har gällande transport, och anpassar oss för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen. Vi vill att alla resor som vi gör ska bli avslappnande och trygga.

  Har du några frågor eller funderingar kring våra bussar eller chaufförer? Kontakta oss, så ser vi till att svara dig så snart vi kan! Varmt välkommen till SÖ Buss!