Taxi Stockholm

Taxi i Stockholm

Pålitlig och professionell transport

Boka en privat taxi / bil med limousine service i Stockholm med SÖ buss – ett företag som ställer upp när du behöver hjälp med transport. Vi är ett etablerat och professionellt företag som alltid ser till våra kunders bästa. Vi erbjuder tjänster inom transport, där du kan anpassa din bokning för vad just du behöver.

Våra chaufförer är diskreta, punktliga, pålitliga och flexibla med stor erfarenhet och en gedigen kunskap inom privata resor. Med stor körvana och fokus riktat på kundservice är vi ett tryggt val för dig som vill ha en privat bil med privatchaufför i Stockholm.

Boka taxi i Stockholm

08-550 175 10

Volkswagen - taxi stockholm

När du vill hyra bil i Stockholm

Hos oss finns flera olika bilar att välja mellan. Alla våra bilar är anpassade efter dig som kund, bekväma och väl utrustade, för att vi ska kunna erbjuda den bästa tänkbara servicen.

I personbilarna får det plats 1–4 gäster och i vår multivan ryms upp till 6 gäster. Vi har Volkswagen Phaeton, Volkswagen Multivan samt Audi A6 och A8, vilket är populära modeller hos våra befintliga kunder.

När du väljer oss som företag för taxi- och/eller limousine service i Stockholm med omnejd, får du en trygg och säker förare som ser till att ta dig dit du ska på ett säkert sätt. Vi ser alltid till att du får en härlig reseupplevelse och sätter dig som kund i första hand.

Vill du anlita oss?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

    Boka taxi- och/eller limousine service i Stockholm

    Varmt välkommen att höra av dig till oss på SÖ Buss om du undrar över någonting om våra tjänster. Bokning av taxi- och/eller limousine service i Stockholm sker online. Vid bokningsförfrågan återkommer vi inom 24 h.